Achterstevoren

From artvalvas
Jump to navigation Jump to search

Workshop Semiotiek 15.11.2019

India Feller

De kameraad wijst waar en waarom hij een nieuwe knoop moet laten zetten. Deze kameraad heeft hem net vergezeld. Voor het concert gebouw kom ik hem nog tegen. Hiervoor schoot hij nog op een zitplaats nadat hij gehuild had omdat iemand tegen hem op botste toen de mensen uitstapte. Hij heeft een lange nek met een lint dat rond zijn slappe vilten hoed op zijn zesentwintigjarige hoofd zit. Op het spitsuur, in lijn 16.

Fay Janssen

Ik zie de man op het plein van Jan Willem Brouwers, langs het Concertgebouw. Nu is hij vergezeld door een kameraad die iets tegen hem zegt: “Je zou een extra knoop aan je overjas moeten laten zetten.” Hij wijst aan waar en waarom. Twee uur eerder zag ik hem in lijn 16, op het spitsuur. Hij bedoelde bits te klinken tegen een passagier, maar klonk eerder huilerig. Hij beschuldigde de passagier tegen hem op te botsen telkens als er iemand langskomt. De kerel was zowat zesentwintig, droeg een slappe vilthoed met een koordje eromheen in plaats van een lint en had een te lange nek alsof eraan getrokken was.

Mircoa

Waarom en (uitsneding de bij) waar aan wijst hij. 'zetten laten moeten overjas je aan knoop extra een zou je': zegt hem tegen die kameraad een van gezelschap in is hij. Concertgebouw het bij, Brouwersplein Willem Jan het op tegen hem ik kom later uur twee. Af erop schiet en vrijkomen zitplaats een ziet. huilerig eerder is toon de maar klinken te bits bedoelde. Langskomt iemand er als telkens botsen te op hem tegen beschuldigt ervan hij die, hem naast passagier een tegen uit valt kwestie in figuur de. Uit stappen mensen de. as getrokken aan er alsof lang te nek, lint een van inplaats eromheen koordje een met vilthoud slappe, zesentwing zowat van kerel een. Spitsuur het op, 16 lijn in.