Niet Op De Hoogte

From artvalvas
Jump to navigation Jump to search

Iemand die niet op de hoogte is begrijpt zijn omgeving niet volledig. Dit kan zijn door informatie die hen voorbij is gegaan of door een gebrek aan hersencellen.

Workshop Semiotiek 15.11.2019

Captain Awesome

Op zo’n ding da zo rondrijdt en waar ge op kunt stappen als ge zo’n briefke hebt wast is heel druk om d'een of andere reden. Er kwam ene mee op van ni zo oud denk ik me ne stoffen hoed op zen hoofd. Hij had ne kei lange nek, zoals zo’n dier da ook ne lange nek heeft, weetge? Ineens schiet diee uit tege nen andere naast hem om d'een of andere reden die ik ni helemaal heb opgepikt, ma hij klonk heel aangedaan. Toen d’eerste de beste plaats vrij kwam springt diee daar direct op. Wa later kom ik diee tegen op een of ander plein. Iemand anders was bij hem en brabbelde wa over den eerste zijne jas.

Louise Jans

Wat een drukte. Wat een lawaai. Een chaos van auto’s, bussen, brommers, haastige studenten te voet of op de fiets, waggelende oudjes, jonge ouders met buggy’s tegen de drukte opbotsend, “sorry” “excuseer” “ja sorry hé”. Waarom zo’n gedoe? Lijn 16 raast voorbij. Was dat de mijne? Ach ik wacht wel op de volgende.