Corneel De Schamphelaere

From artvalvas
Jump to navigation Jump to search

Dit Zenne Kik

Corneel De Schamphelaere vervolledigde een cursus goudsmid bij Syntra in Kortrijk. Nu volgt hij de opleiding Object & Jewellery bij PXL-MAD om ook zijn ontwerp te onderhouden. Ook is deze jongeman amateur schrijver en dromer in zijn schaarse vrije tijd. Als tijdverspilling houdt hij zich vaak ook bezig in games. In het kort dus: Corneel leeft soms al eens in de echte wereld.

E' Poar Werke

(UNDER CONSTRUCTION)

Workshop Semiotiek 06.12.19: Cadavre Exquis

Corneel De Schamphelaere CadavreExquis 1.jpgCorneel De Schamphelaere CadavreExquis 1b.jpg
Cas Doggen CadavreExquis 2.jpgCorneel De Schamphelaere CadavreExquis 2b.jpg
Maud vanErkelens CadavreExquis 3.jpgCorneel De Schamphelaere CadavreExquis 3b.jpg
Rob Vandegoor CadavreExquis 4.jpgCorneel De Schamphelaere CadavreExquis 4b.jpg

Winterland

Voor zover ik in absentia nog iets kon doen rond de kerstmarkt heb ik dit geregeld (zie onder voor uitleg): Joiner Winterland.jpg Deze "joiner" gebaseerd op de werken van de fotograaf Hockney was origineel een test voor een opdracht voor fotografie. Op de moment dat deze foto's genomen werden was de kerstmarkt niet druk, maar door via de foto's overlappend mensen te tonen werd de kerstmarkt opeens druk aan onvolledige bezoekers, een suggestie van non-permanente personen (ook wel bekend als voorbijgangers).

Stijloefeningen

Niet op de hoogte:

Op zo’n ding da zo rondrijdt en waar ge op kunt stappen als ge zo’n briefke hebt wast is heel druk om de een of andere reden. Er kwam ene mee op van ni zo oud denk ik me ne stoffen hoed op zen hoofd. Hij had een hele lange nek, zoals zo’n dier da ook ne lange nek heeft, weetge? Ineens schiet diee uit tege nen andere naast hem om deenofandre rede die ni helemaal heb opgepikt, ma hij klonk heel aangedaan. Toen d’eerste de beste plaats vrij kwam springt diee daar direct op. Wa later kom ik diee tegen op een of ander plein. Iemand anders was bij hem en brabbelde wa over den eerste zijne jas.


Permutaties met groeiend aantal letters:

In li sp he jn ti ur ts 16, op. Een tig, zes sla vil met koo ppe zow van rel een was van tho win inp nek als aan get ero mhe, lan ken laa rdj ent lin rok een een kea ted tst teg ofe. neen Duit mens. valtu figuu Derin langs kwest tegen passa hemhe ervan rjmop, ldigt beschu botse naast tenns engie telke tegen ieman ieite alser diehi dkomt. bitste eerder klinke maarde huiler Bedoel onisig. Zieteen schiete zitplaa vrijkom enropaf. Brouwers anWillem bijhetCo hetJplei uurlater Tweekomi, khemtege nopnncer. kameraade: ‘J ez oue enex trakn oopaan jeoverj asmoeten latenzett en’ Hijisinge dietegenh vaneenmze zelschapg. Hijwijstaa (bijdeuitsn nwaareding).

peurdentots entgebouwte nwaarom.


Flaptekst:

“In lijn 16, op het spitsuur”, zo begint het boek Stijloefeningen door Renaud Queneau. Het werk beschrijft een jongeman die Queneau opvalt tijdens een busreis. Conflict breekt uit in de ongemakkelijke omgeving van een overvolle bus. Word meegenomen door een wringend, herkenbaar verhaal vanuit de ogen van de grote schrijver zelf in dit meeslepend kortverhaal. op 99 verschillende manieren ontdek je het tafereel en een onverwachte ontmoeting.

“Meesterlijk” -Arne De Winde

“Zeer leuk om een flaptekst over te schrijven” -Corneel De Schamphelaere

“Het epos van de 21st eeuw” -Ook Arne De Winde

Frietkoterijen

Frituren toegevoegd door mij:

-Leuvense Poert, Lier

-Handelshof, Lier

-Sportfriet, Kessel

-'t Pleintje, Kessel

-De Blauwe, Kortrijk