Merve Kilinc

From artvalvas
Jump to navigation Jump to search


2BA

TYPO - Graphic Studio

Javal

Spread .png

In dit opdracht hebben we de bovenkant van een lettertype behouden terwijl we een nieuwe onderkant moesten ontwerpen. Het gebruikte lettertype heet Optima. Uiteindelijk is daaruit mijn lettertype, 'Mervetica' ontstaan.


Confusion

Hier zijn we per twee tewerk gegaan. Samen met Ekatériné Lortkipanidze hebben we bovenkastletters ontwikkeld op basis van onderkastletters van het lettertype Garamond Regular. Door verschillende delen met elkaar te verbinden hebben we de onderstaande letterreeks verkregen.

Schermafbeelding 2019-11-28 om 19.31.09.png Conf1.png

Workshop Semiotiek 06.12.19: Cadavre Exquis

MerveKilinc CadavreExquis 1.jpg MerveKilinc CadavreExq.jpg


Louise jans Cadavre-Exquis 2.jpgLouise jans Cadavre-Exquis 2B.jpg

Veerle Klein CadavreExquis 3.jpgVeerle Klein CadavreExquis 3b.jpg

Eline-Swennen CadavreExquis 5.jpgSchermafbeelding 2019-12-06 om 14.49.36.png

Celine Mannens CadavreExquis 4-1.jpgCeline Mannens CadavreExquis 4-1b.jpg

Workshop Semiotiek 20.12.19: Winterland

Toelichting

In een groep zijn we op zoek gegaan naar taalfouten. Zinsbouw, verzonnen woorden of volstrekt onnozele spellingswijzen. Dit alles hebben we fotografisch vastgelegd en samengevoegd tot een guide voor Winterland-kraampjes: 'Winterland voor dummies'. Groepsleden: Louise Jans, Veerle Klein, Céline Mannens, Fay Janssen, Merve Kilinc, Gert Duquene & Ekatériné Lortkipanidze.


1BA

Fotografie

Sluitertijd

Er zijn verschillende technieken om te fotograferen. Een van de technieken is de sluitertijd. Zo fotografeer je een beeld in een lange (zo zie je beweging in het beeld) of in een korte (het beeld wordt dan bevroren) sluitertijd.


CCHA

Voor een van de opdrachten van fotografie kreeg iedere student een locatie toegewezen. Ik moest in het CCHA gaan fotograferen in de stijl wat ik zelf wou. Zo heb ik bijvoorbeeld ingezoomd in bepaalde details, of heel globaal gefotografeerd.


ABC

Platenhoes LP

Voor het vak ABC hebben we voor een bepaalde groep of artiest een albumcover ontworpen. Ik heb een albumcover voor The Weekend ontworpen voor het album My dear melancholy.


Schermafbeelding .png


Me project

Een van de laatste opdrachten voor het vak ABC was het me-project. De bedoeling was dat je jezelf moest weergeven hoe je het vak ABC hebt ervaren.
Me project.png

STORY

Interactive Vormgeving - creative flowchart

Hier heb ik hetgeen wat ik heel vaak heb moeten aanhoren geïllustreerd. Het leven van elke 'hijabi' in Europa werd hier humoristisch weergegeven. Ik heb me sterk laten inspireren door de stijl van Seth in het boek 'Vernacular Drawings'. Dik-dun contrast van de brushpen kunnen we duidelijk zien, wat ik heel mooi vond in de werken van Seth.
Flowchart.png